Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η Αλεξάνδρα το παληκάρι

Απρίλης του 48 ή εκεί γύρω κάπου, ήταν και η Αλεξάνδρα μικρό κοριτσι τότε έπαιρνε στο κατόπι τα μπουλούκια των τσιγγάνων που πέρναγαν ...

4 Μαΐ 2007

επι τέλους!!! (ίσως ενδιαφέρει ορισμένους)

μετά από ψάξιμο τριών τεχνικών, και από ψείρισμα στα άντερα του υπολογιστή μου, και μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα ταλαιπωρία και κουνημένα καλώδια, έχω κανονική σύνδεση...

το ηλίθιο πρόβλημα ήταν με το λογισμικό του αντιβαιρους , σε σχέση με τη κάρτα την εθερνετ που κάπου δεν τα βρίσκαν μεταξύ τους μετά από μια ενημέρωση του Φλεβάρη, και η κάρτα έκανε νάζια, το αντιικό της τάριχνε όλο και πιο χοντρά, και ο πισίς ζαλιζόταν σβούριζε και έκοβε τη σύνδεση...

εάν λοιπόν έχετε παραθύρια 98Β (πράγμα που πολύ χλωμό το βρίσκω) και για κακή σας τύχη έχετε αντιικό panda του κουτιού... και ξάφνου η DSL σας αρχίσει να λιγοθυμάει και να αρνείται να συνεργαστεί, μην τρέξετε σε μάγισσες και χαρτορίχτρες, μη τα βάλετε με τον πάροχό σας, ούτε καν με τον ΟΤΕ (αν και με δαύτον όλο και κάποιος λόγος υπάρχει για να τα βάλει κανείς) ούτε να καλέσετε τους ghostbusters - απλά πριν οποιαδήποτε άλλη κίνηση, απεγκαταστείστε το αντιβαιρους, ανοίξτε μια ασφαλή σελίδα όπως το in.gr και έπειτα αν συνεχίσει το πρόβλημα, το πολύ πολύ αλλάξτε μια κάρτα δικτύου, γιατί όπως με είπαν από την panda τελευταία το λογισμικό τους αρνείται να συνεργαστεί με ορισμένες κάρτες... το επόμενο βήμα είναι να πάτε στη σελίδα της panda και να κατεβάσετε ξανά μανά απ την αρχή το προγραμματάκι που αφορά τα παραθύρια σας και να τρέξετε το exe που θα εχετε κατεβάσει - λογικά όλα θα είναι καλά... αν το πρόβλημα συνεχίσει, τότε αλλάξτε υπολογιστή ή τουλάχιστον παραθύρια όσο πιο γρήγορα γίνεται...

όλα τα παραπάνω ίσως ναναι αδιάφορα μια και ελάχιστοι πλέον χρησιμοποιούν τα windows 98 αλλά καλού κακού είπα να τα ιστορήσω μήπως και υπάρχει και άλλος εκτός εμού με τόσο απαρχαιωμένο λειτουργικό

χαιρομαι που σας ξανάρθα κι ελπίζω να σας ξαναβρώ ....

αφήστε και λέξεις να πάρω μπροστά πάλι γιατί λίγο η αποχή, λίγο η υγρασία, σα να σκούριασα η γυναίκα...

3 Μαΐ 2007

Cineek magazine

Cineek magazine

Ικτίνου 38
Πάτρα ΤΚ 26442
Κιν. 6932766373
τηλ./fax 2610 426779
web site www.cineek.gr
e-mail info@cineek.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«...η τέχνη δεν πρέπει να αντανακλά σαν το καθρέπτη, μα σαν φακός να μεγεθύνει…» Μαγιακόφσκι

Δημιουργήσαμε ένα διαδικτυακό περιοδικό Τέχνης και Πολιτισμού και σας καλούμε να το επισκεφθείτε.

Το Cineek magazine–online περιοδικό για τον Εναλλακτικό πολιτισμό www.cineek.gr αφορά όλες τις τέχνες και απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με αυτές. Δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων που δραστηριοποιούνται ενεργά στο χώρο των Τεχνών, το περιοδικό φιλοδοξεί και είναι :

· ένας τόπος διαλόγου και προβληματισμού ανάμεσα στους δημιουργούς και στους χρήστες του διαδικτύου..

· ένας χώρος που καταγράφει ειδησεογραφικά αναδεικνύοντας το πολιτισμό που παράγεται –ειδικά στη περιφέρεια- το πολιτισμό που αφήνει αδιάφορο τα μεγάλα Μ.Μ.Ε, μιας και δεν έχει τον παράγοντα «κέρδους-υψηλής θέασης».

· δίνει την ευκαιρία σε όλους τους καλλιτέχνες και τους πολιτιστικούς φορείς να προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά τους.

· καταγράφει, ως μια βάση δεδομένων, τους καλλιτέχνες και τους χώρους τέχνης, αλλά και τις πολιτιστικές δραστηριότητες των καλλιτεχνικών ομάδων που αποτελούν το πιο ζωντανό κομμάτι στις πόλεις.

· Το εναλλακτικό διαδικτυακό πολιτιστικό περιοδικό www.cineek.gr είναι η συνέχεια της ιστοσελίδας της ιστορικής Λέσχης Κινηματογράφου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ήταν η μοναδική κινηματογραφική λέσχη συνδικαλιστικού φορέα εργαζόμενων στο κόσμο) που, αν και τερματίστηκε η δεκάχρονη λειτουργία της, τα ιδρυτικά της στελέχη συνεχίζοντας με τις ίδιες αρχές πήραν την απόφαση για τη μετεξέλιξη της ιστοσελίδας της.

· Το Cineek magazine είναι ένα μέσο ενημέρωσης με άποψη και γνώμη που δεν μένει αμέτοχο για τα τεκταινόμενα και παρεμβαίνει είτε μέσω του διαδικτύου, είτε οργανώνοντας πολιτιστικά γεγονότα σε συνεργασία πάντα με φορείς που έχουν να επιδείξουν ποιότητα και συγκροτημένη άποψη, μακριά από ελίτ και λαϊκίστικες φωνές.

· Το Cineek magazine www.cineek.gr ανανεώνεται καθημερινά και ανταποκριτές του είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες του.

Είναι μια ενημερωτική ιστοσελίδα προβολής ιδιαίτερα του εναλλακτικού πολιτισμού και στηρίζεται από ανθρώπους που εξ ιδίων καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να ομορφύνουν τη ζωή μακριά από ανταγωνισμούς και κερδοσκοπικά συμφέροντα.. Μια σελίδα που ευελπιστεί να διακρίνεται από τη δίχως φραγμούς και λογοκρισία έκφραση και προβληματισμό.

Χαρακτηρίζεται από πολυπλευρικότητα επιδιώκοντας την κάλυψη κάθε μορφής πολιτισμού … Λογοτεχνία, Γλυπτική, Ζωγραφική, Κινηματογράφος, Αρχιτεκτονική, Μουσική, Χορός, Φωτογραφία, Video Art, , Θέατρο, Λαϊκός Πολιτισμός, Παντομίμα, Κόμικς, Φεστιβάλ, Εκθέσεις, Γεγονότα, Συνέδρια, Σεμινάρια, Κατασκευές, Τεχνολογία και οποιαδήποτε άλλη μορφή πολιτιστικής έκφρασης.

Στα πλαίσια της διαμόρφωσης της ιστοσελίδας ΠΡΟΣΚΑΛΟΎΜΕ και ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ το χρήστη του διαδικτύου να πάψει να είναι παθητικός αλλά να δραστηριοποιηθεί και να συμμετέχει είτε γράφοντας άρθρα, σχόλια, κριτική είτε ως ανταποκριτής τοπικού ενδιαφέροντος.

Αν ενδιαφέρεσαι να στηρίξεις μια ιστοσελίδα ελεύθερης έκφρασης που να προβάλλεται ακόμη και η πιο ασήμαντη έως τη πιο σημαντική εκδήλωση ιδιαίτερα του εναλλακτικού πολιτισμού και ειδικά της περιφέρειας, στήριξε το www.cineek.gr.

Ανάδειξε πριν είναι αργά το πολιτισμό της περιφέρειας, της «γειτονιάς σου», για ν’ ακουστεί και η άλλη όψη των πραγμάτων, γιατί ο πολιτισμός δεν είναι μόνο στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Πλαίσιο κειμένου: Το περιοδικό μας είναι ο φορέας που διοργανώνει το κινηματογραφικό φεστιβάλ «Διεθνές Πανόραμα Ανεξαρτήτων Δημιουργών» www.independent.gr

Για τη Συντακτική Επιτροπή

Παναγιώτης Χιονίδης (Αρχισυντάκτης)

cineek@cineek.gr

2 Μαΐ 2007

Εκδηλώσεις

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

«Το Βλέμμα της Πόλης »

4/5 έως 20/5/2007

Την Παρασκευή 4 Μαΐου, στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, στις 20:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Το βλέμμα της Πόλης».

Είκοσι τρεις φωτογράφοι θα μας «διηγηθούν» την περιπέτεια του αστικού τοπίου μέσα από το βλέμμα της ίδιας της πόλης.

Συμμετέχουν:

Γιώργος Αγγελάκης

Νίκος Αποστολόπουλος

Γιώργος Βιτσαρόπουλος

Βασίλης Γερμάνης

Κώστας Γουδής

Γιώργος Διαμαντάκης

Δημήτρης Θεοδώσης

Άγγελος Καλτσής

Βασίλης Κανελόπουλος

Μέλινα Καμινάρη

Βίκυ Καραντζά

Μάρω Κουρή

Nίκος Μάρκου

Ιπποκράτης Ναυρίδης

Λάζαρος Ορφανίδης

Γιάννης Σκουλάς

Άλκης Σωτηριάδης

Δέσποινα Στάυρου

Γιάννης Τζώρτζης

Hege Trinerud

Σπύρος Τσακίρης

Λέττερα Φωκίδη

Γιώργος Χείλαρης

Οργάνωση : Δημήτρης Χαλάτσης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη

Καθημερινά 18.00-22.00

Το συντονιστικό της Δημοτικής Αγοράς


======================================


ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΝΕΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ

4 – 6 Μαΐου 2007

Την Παρασκευή 4 Μαΐου και μέχρι την Κυριακή 6 Μαΐου στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης θα προβληθούν ταινίες μικρού μήκους νέων Σκηνοθετών.

Έναρξη των προβολών 21:30

Συμμετέχουν

* Γιάννης Γαιτανίδης « Σκέψη της ημέρας »

* Βασίλης Γιάτσης «Τελευταίο Βράδυ»

* Θωμάς Κιάος « Σε λίγα Λεπτά »

* Τατιάνα - Σουλτάνα Κουμούτση «Για μια αγκαλιά»

* Φίλιππος Κουτσάφτης «Αγέλαστος Πέτρα»

* Σοφία Λιαροπούλου «Μακριά από την Θάλασσα »

* Γιάννης Μπουγιούκας « Η κούπα »

* Νικολέττα Παπαθανασίου “Banana split”

* Κωσταντίνος Πρέπης '' ROAD TO NOWHERE''

* Χάρης Ραφτογίαννης «Στον πάγκο του Χασάπη »

* Φώτης Σκουρλέτης “Brainstorm”

* Δημήτρης Στρατάκης « Ζαλόρα »

Είσοδος : Δωρεάν

Οργάνωση : Νικολέττα Παπαθανασίου
Δημήτρης Χαλάτσης


Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη

Καθημερινά 18:00 – 22:00 ( για το τριήμερο 4 – 6 Μαΐου η Αγορά θα παραμένει ανοιχτή έως στις 01:00 )

Το συντονιστικό της Δημοτικής Αγοράς

Ετικέτες

τα δικά μου (325) περιβάλλον (91) writting (67) Greece (57) poetry (50) χρήσιμα (39) χαμόγελα (38) video (37) κοινωνία (35) φωτογραφία (32) health (30) environment (24) phtography (24) εθελοντισμός (24) υγεία (23) music (20) people (20) blogging (14) stories (14) children (13) παιδά (13) computers (12) information (11) μπλογκοπαίχνιδα (11) doctor (10) πολιτισμός (10) συνταγές (10) χιούμορ (10) medicine (9) ελλάδα (9) μουσική (9) activism (8) world (8) οι συνταγές της κρίσης (8) goverment (7) rights (7) safety (6) services (6) Πάρνηθα (6) γκρίνιες (6) εκθέσεις (6) ποίηση (6) Επιστήμη (5) amalia (4) earth (4) technology (4) Αναδάσωση (4) αηδιούλες (4) αρθρογραφία απο ιντερνετ (4) γιατρός (4) πολιτική (4) πρωτβουλίες (4) σοφά λόγια (4) emergency (3) theatre (3) Εναλλακτική οικονομία (3) εκδηλώσεις (3) εκθεσεις (3) με ενδιαφέρουν (3) φύση (3) χορός (3) ψυχαγωγία (3) economy (2) games puzles (2) είπαν (2) εκδόσεις (2) ελεύθερος χρόνος (2) κόσμος (2) νομικά θέματα (2) συναντήσεις (2) τεχνολογία (2) DVD (1) Greek movie (1) amber alert (1) dance (1) documentary (1) down syndrom (1) facebook (1) first aid (1) funny (1) internet security (1) nature (1) privacy (1) protest (1) radio (1) ΕΜ (1) ΧΡ (1) απορίες (1) απόκριες (1) αστικά τοπία (1) βιβλιο - e-book (1) διάστημα (1) διαβάζω (1) εναλλκτική ζωή (1) ενεργοί μικροοργανισμοί (1) εφημερίδες (1) ζωγραφική (1) θέατρο (1) καλομηνιάσματα (1) κινηματογράφος (1) παράξενα (1) παραδοξόνιο (1) παραμύθια (1) παραξενα chemtrails (1) παρατηρώ (1) πειραματα (1) περιοδικά (1) τεχνες (1) της γειτονιάς.... (1) φακελλάκι (1) ψάχνω (1)