Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η Αλεξάνδρα το παληκάρι

Απρίλης του 48 ή εκεί γύρω κάπου, ήταν και η Αλεξάνδρα μικρό κοριτσι τότε έπαιρνε στο κατόπι τα μπουλούκια των τσιγγάνων που πέρναγαν ...

15 Σεπ 2007

Γραμμος 2007 - Τα όμορφα βουνά όμορφα καίγονται


Είναι αλήθεια θαρρώ πως τα όμορφα βουνά όμορφα καίγονται... και μέσα από τη στάχτη τους γεννιέται μια ελπίδα... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΘΡΕΨΕΙ ΝΑ ΘΕΡΙΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΡΩΘΕΙ;...










































σημείωση: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες - θερμή παράκληση αναφέρετε την πηγή... ευχαριστώ

Και θυμηθείτε! Αυριο ψηφίζουμε... βρείτε τη ψήφο σας ανάμεσα στα καμμένα κλαριά, και στα νιούτσικα φύλλα που ξεπετιούνται απ τη στάχτη... μην αφήσετε τούτο τον τόπο να ερημώσει... θα ερημώσουν κι οι ψυχές μας...

Επείγον!!!

ΕΠΕΙΓΟΝ στην Νομαρχία Ηλείας ζητούν βοήθεια
Η Νομαρχία Ηλείας ζητάει πόσιμο νερό και τρόφιμα.

τηλέφωνα για να συνεννοηθεί όποιος θέλει

26210 23911
26210 37187
26210 31106

e-mail για επικοινωνία nomarxis@nailias.gr

Εχουν ήδη ανοιχτεί λογαριασμοί

Τράπεζα Ελλάδος
2341103053

Eθνική υποκατάστημα Πύργου
45154509009

Πειραιώς
5508033405636

14 Σεπ 2007

Εθελοντές/ντριες για Πυροπροστασία στα Αροάνια Όρη

όσοι επιθυμείτε και βρίσκεστε κοντά μην διστάσετε, ο χρόνος που θα περνάτε μέσα στο ζωντανό δάσος, είναι σημαντικός, θα γεμίζετε ενέργεια και όλα τα προβλήματα θα φαίνονται λίιιιιγο πιο ασήμαντα, η επαφή με τη φύση θα σας ψιθυρίσει μυστικά που έχετε ξεχάσει, και οι ήχοι που θα ακούσετε θα ειναι τα πιο μαγικά τραγούδια της ζωής σας... Το πράσινο του δάσους ξεκουράζει τα μάτια, το κοκκινωπό του φθινοπώρου γαληνεύει τη σκέψη και δίνει υποσχέσεις ζεστασιάς για το χειμώνα που έρχεται αλλά και υποσχέσεις ζωής που κυοφορείται...
Τολμπήστε να δηλώσετε συμμετοχή, έστω για μια δοκιμή... είναι αλλιώτικη η κυριακάτικη έκδρομή, κι αλλιώτικη η ενεργή συμμετοχή στο θαύμα της διατήρησης ενός πνεύμονα... (δεν ειναι τυχαιο που τα δάση τα λέμε πνεύμονες ντε....)

=====================

Τα Γεράνεια είναι ένα από τα πιο πράσινα και εύφλεκτα βουνά κοντά στην Αθήνα. Είναι ανάμεσα, στα Μέγαρα, το Αλεποχώρι και το Λουτράκι. Είναι ένας παράδεισος, πλούσια σε νερά (βλέπε νερό Λουτρακίου), σε χλωρίδα και πανίδα. Τα βουνά λόγο της μικρής απόστασης από την Αθήνα 1-1:30 ώρα, είναι πολύ πιθανό να αποτελούν στόχο για οικοδόμηση. Λόγο του ότι είναι απότομα, δύσβατα και κατάφυτα με πεύκα, θα μπορούσαν να καούν σε λεπτά της ώρας. Ο τόπος επίσης φημίζεται από την αρχαιότητα για τους ανέμους του γι’ αυτό και υπάρχει εκεί ο ναός της Ήρας (Ηραίο) θεάς των ανέμων. Το μόνο θετικό για την προστασία του είναι ότι το αεροδρόμιο με τα canadair, είναι στα μέγαρα. Φέτος έπιασε και εκεί μία φωτιά, στη θέση Μαυρολίμνη, την οποία τα αεροπλάνα έσβησαν εντός 20λέπτου και έκαψε μερικώς μόλις καμία 20αρια δέντρα.

Το βουνό από την πλευρά του Λουτρακίου, είχε καεί το 1985. Προέτρεπα, όσους και όσες έχουν κάποια σχέση με την περιοχή, ή απλά το επιθυμούν, να επικοινωνήσουν με την ομάδα δασοπροστασίας που υπάρχει εκεί και να δηλώσουν συμμετοχή. Ας μην περιμένουμε το επόμενο καλοκαίρι. Να βρούμε τους μήνες που έρχονται όσο περισσότερους εθελοντές και εθελόντριες γίνεται. Αν δεν μπορείτε εσείς, σκεφτείτε ποιο άτομο ή άτομα γνωρίζετε που μπορεί να μπορούν και ειδικά αν έχουν κάποια σχέση με την περιοχή.

Σας παραθέτω το mail που μου ήρθε από την ομάδα δασοπροστασίας για να συμμετάσχω.Διαδώστε την πληροφορία.

Ο Δήμος μας έχει οργανωμένη Ομάδα Δασοπροστασίας στην οποία συμμετέχουν και πολλοί εθελοντές. Η εθελοντική προσφορά είναι πολύτιμη για μας και ευελπιστούμε να αποτελέσει βασικό εργαλείο στην Δασοπροστασία. Για τούτο με ευχαρίστηση θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να συνεργαστούμε σε ότι αφορά στην προστασία της χλωρίδας και πανίδας του βουνού μας.

Το τηλέφωνό μας είναι το 2744066116 και επικοινωνήστε όποια ώρα θέλετε.Επίσης παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να μας την
αποστείλετε


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
______________Δ.Α.Ε.Τ.______________

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΟΝΟΜΑ: ..........................

ΕΠΩΝΥΜΟ: ........................

Α.Δ.Τ. ........................

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: ............Κιν.Τηλ. Συγγενούς
...........

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:

Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Οδός ................. Αρ.
...........

Πόλη ............. Τ.Κ.
.............

Τηλέφωνο ................. Κινητό
..................

Δ/ΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Οδός .................... Αρ.
.........

Πόλη ................ Τ.Κ
............

Τηλέφωνο
..............................

ΓΝΩΣΕΙΣ:
..............................................

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ:...........................................

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: ..................

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ: Σε πυροφυλάκειο ...... Ώρες
.........

Σε περιπολία ...... Ώρες
.........

Άλλο
................................................

ΠΕΡΙΟΧΗ ..........................

ΔΙΑΘΕΤΩ: Αυτοκίνητο ...... Αριθ. Αυτοκ.
.............

Μηχανή .......... Αριθ. Μηχανής
.............

Άλλο
....................................................

Ομάδα αίματος ....... Αλεργικός/ή σε
....................

Αλλεργία σε φάρμακα
......................................

Φάρμακα που παίρνω
.......................................


e-mail επικοινωνίας : dasopros*at*otenet.gr

13 Σεπ 2007

http://www.oikologio.gr/





Το oikologio σε χρειάζεται.
Θες να βοηθήσεις;
Μπορείς!

Είτε το ξέρεις, είτε όχι, είμαστε σίγουροι πως το γνωστικό σου πεδίο και οι δεξιότητές σου σε κάποιους τομείς θα καλύψουν πολύ σημαντικά κενά, είτε αυτά έχουν να κάνουν με μια εμπεριστατωμένη επιστημονική άποψη, είτε με ένα ζευγάρι χέρια σε κάποια ομάδα έργου.

Το oikologio σε χρειάζεται για τη διάδωση της γνώσης
Αναζητούμε από γεωπόνους, γεωλόγους, δασολόγους, κτηνίατρους, χημικούς, ...μέχρι κτηνοτρόφους!

Το oikologio σε χρειάζεται για τη διαχείριση του κόμβου
Νομικοί, προγραμματιστές, γραφίστες, authors, editors, αλλά και κάθε λογής ειδικότητα, είναι πολύτιμοι για την στήριξη αυτού του ιστοτόπου.

Το οικολόγιο χρειάζεται τα μάτια σου
Ζητάμε άτομα που μπορούν να συνεισφέρουν, παρακολουθώντας τη σχετική αρθρογραφία στον Τύπο και στο Διαδίκτυο, αλιεύοντας πληροφορίες, διασταυρώνοντας πηγές.

Το oikologio χρειάζεται τα χέρια σου
Η «χειρονακτική» συμμετοχή σου σε μελλοντικές δράσεις πυροπροστασίας ή αποκατάστασης του περιβάλλοντος είναι πιο σημαντική απ’ όσο φαντάζεσαι.

Το oikologio χρειάζεται το μυαλό σου
Σίγουρα έχεις τη δική σου άποψη. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να την διατυπώσεις, συμμετέχοντας στο forum, προτάσσοντας τις δικές τους ιδέες και λύσεις για τα προβλήματα/ερωτήματα τα οποία τίθενται καθημερινά.

Γι’ αυτό, μη χάνεις χρόνο:
Συστήσου και πες μας τι ξέρεις να κάνεις και σε ποιους τομείς θα μπορούσες –για αρχή- να συνεισφέρεις.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες από τις ήδη υπάρχουσες ομάδες εργασίας στο φόρουμ μας που θα το βρείτε ΕΔΩ είτε με ένα μήνυμα στο oikologio παπάκι oikologio τελεία gr .

Να! γιατί aka ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ...



http://www.ked.gr/website/index.php?MDL=pages&SiteID=360


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ


Η Κ.Ε.Δ., στο πλαίσιο της πολιτικής που εφαρμόζει το Υπουργείο Οικονομικών μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές που έγιναν στην χώρα μας και ιδιαίτερα στην περιοχή της Ηλείας, καταβάλει την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την επίσπευση διαδικασιών αξιοποίησης των δημοσίων ακινήτων που εμπίπτουν στα διοικητικά όρια του Δήμου Ζαχάρως, με τρόπο συμβατό στις επιθυμίες και ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Για το λόγο αυτό η Διοίκηση της ΚΕΔ προχωρά την Τετάρτη 12.09.07 στην υπογραφή Προγραμματικής Συμφωνίας για την αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου σύμφωνα με τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους 12 μήνες με τον Δήμο Ζαχάρως.

Η συνεργασία αφορά στην ταχεία ανάπτυξη οικονομικών δραστηριοτήτων σε δημόσιο ακίνητο συνολικής έκτασης 2.593.041,80 μ² και στη σύνταξη προγράμματος αξιοποίησης 780 ακινήτων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου. Το 75% των εσόδων που θα προκύψουν από τις εκμεταλλεύσεις αυτές θα αποδίδονται στο Δήμο Ζαχάρως. Ο Δήμος, με τη διαχείριση των επενδύσεων αυτών, στοχεύει στη βελτίωση και ενδυνάμωση της αυξανόμενης τουριστικής κίνησης, μέσω της δημιουργίας τουριστικών εγκαταστάσεων υψηλής ποιότητας και χώρων αναψυχής.

Τα οφέλη που θα προκύψουν για το Δήμο και την ευρύτερη κοινωνία του Νομού Ηλείας θα είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η αύξηση του εισοδήματος και οι νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, που θα δημιουργηθούν στην περιοχή.

Τέλος, η Προγραμματική Σύμβαση απαλλάσσει το Δήμο Ζαχάρως από την υποχρέωση καταβολής οιουδήποτε οικονομικού ανταλλάγματος για την εκμετάλλευση των ακινήτων του Δημοσίου που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο για τα έτη 2006 και 2007.

Η συμφωνία αυτή είναι αποτέλεσμα της άμεσης αντίδρασης και ενδιαφέροντος του Δημοσίου για τις πληγείσες περιοχές και τους κατοίκους τους.

Εκ της Διοικήσεως

(όποιος κατάλαβε κατάλαβε.... κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας... περίπου 20 μύρια στρεμματα δασικής έκτασης ειναι προγραμματισμένα χρόνια τώρα να τεθούν υπό οικονομική εκμετάλευση φυσικά εάν σας πουν ότι θα έχει έσοδα ο τόπος ξανασκεφτείτε με ποιον μιλάτε και ζητήστε αποδείξεις... μεθαύριο έρχονται εκλογές, και δεν είναι πολύ μακριά και οι Δημοτικές - σκεφτείτε καλά τι θα πιστέψετε, ή και ερευνήστε όσο βαθύτερα μπορείτε την αληθεια των ΘΑ ΘΑ ΘΑ που πρόσωπα φρέσκα με όνειρα και ζέση σας σερβίρουν.... μην κοιτάξετε ποτέ ξανά κανέναν από όλους αυτούς που σφάζονται για την ψήφο εμπιστοσύνης σας είτε με ελπίδα είτε με πίστη... θα σας αξίζει ότι κι αν πάθετε)

10 Σεπ 2007

και για να κομπάσω λίγάκι τόσο δα....

να και δυο μαντινάδες που μου χαρίσε ένας νέος φίλος και ένιωσα να ψηλώνω κανα δυο πόντους και με τη σειρά μου τις χαρίζω σε εσάς όλους τους φίλους μου που εκτιμώ και ξέρω ότι ο καθένας όσο μπορεί κι όσο βαστάει η ψυχή του μάχεται για κάποιον όμορφο σκοπό...

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΣΙ ΖΩΗΣ
Σ’ ΕΝΑ ΓΚΡΕΜΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
ΚΙ ΑΠΟΥΧΕΙ ΣΤΙ ΨΥΧΗ ΦΤΕΡΑ
Τ΄ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΕΙ.


Στο μετερίζι τσ’ ανθρωπιάς
Και στς τιμής το χρέος
Εκειά θα στέκω να πατώ
Κι ας είμαι ο τελευταίος.

ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ?

ακόμη βρίσκομαι στην Καστοριά, μέσα στις δυο αυτές βδομάδες που είμαι εδώ, πέρασαν από μπροστά μου όλες οι εποχές του χρόνου, από καύσωνα μέχρι βαρυχειμωνιά με χιόνι και παγετό...
σαν να θέλει η φύση να μου εγγράψει αναμνήσεις από όσα ποτέ πια δεν θα ζήσω στην Αθήνα, σαν να θέλει να μου ανακινήσει θύμησες από τα παιδικά μου χρόνια που υπήρχαν φύλλα κίτρινα το φθινόπωρο και πράσινα την άνοιξη και ξανθά τα καλοκαίρια με τη ζέστη... και να μου φιλέψει την παγωνιά του χιονιά, και την ξαστεριά που κουβαλάει την πάχνη...

μια και δεν περνώ αρκετό χρόνο στο νετ καφέ και δεν προκάμει το μυαλό να φτιάξει δικά του πράγματα να σας αφήσω, σας μεταφέρω όσα μοιάζουν ενδιαφέροντα από κείνα που λαμβάνω στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο....

εσάς τους φίλους που με τιμάτε με τις επισκέψεις σας εδώ σε τούτο το χώρο, σας σκέφτομαι συχνά προσπαθώντας να σας δώσω εικόνες από τούτες που βλέπω εδώ στο Βίτσι, ένα από τα βουνά που γλίτωσε φέτος απ τη φωτιά....

Παραθέτω λοιπόν την ενδιαφέρουσα άποψη που αναρτήθηκε στο μπλογκ πρόχειρο τετράδιο

ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ;

Ασύμμετρη...δημοπράτηση!

Όλες αυτές τις ημέρες ακούμε απίστευτα σενάρια για το ποιός μπορεί να έκαψε την Πελοπόννησο.
Οικοπεδοφάγοι ! τρελοί ! πυρομανείς ! γριές με αλτσχάιμερ ! μια ξανθιά ! αναρχικοί των Εξαρχείων ! ξένοι πράκτορες ! UCΚάδες !
όλοι έχουν μπλέξει σε ένα χορό του παραλόγου, που πρώτη σέρνει η κυβέρνηση και οι απανταχού συνωμοσιολόγοι !
Μήπως τελικά η απάντηση είναι πιο απλή;

Ίσως να αρκεί να δεί κάποιος τους χάρτες της Ιονίας Οδου και των άλλων αυτοκινητοδρόμων της Πελοποννήσου,
που πρόσφατα η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή ανέθεσε, με το σύστημα της αυτοχρηματοδότησης, στους πάλαι ποτέ "διαπλεκόμενους εθνικούς εργολάβους"!!!!!!!!!!!!!!! Σας θυμίζει κάτι αυτό; (μήπως τον Μπαϊρακτάρη;)
Γνωρίζετε από που περνάνε αυτοί οι αυτοκινητόδρομοι;
Γαστούνη, Αμαλιάδα, Πύργος , Αρχαία Ολυμπία, Ανεμοχώριο,Σαμικό, Ζαχάρω, Φιγαλεία, Κυπαρισσία, Δώριο, Τσακώνα, Μεγαλόπολη, Κρέσταινα κ.τ.λ. Έργο δύσκολο και με μεγάλο κόστος καθώς μόνο τα χρήματα για την απαλλοτρίωση της, ιδιαιτέρως εύφορης, γής ένθεν και ένθεν του δρόμου εκτίναζαν το προυπολογισμό του στα ύψη. Από την αλλή,οι βέβαιες αντιδράσεις των οικολόγων για καταστροφή του περιβάλλοντος θα έφερνε σημαντικές καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του.
Όλα αυτα πρίν γιατί τώρα, ως εκ θαύματος, η γή έγινε φθηνότερη και οι αντιδράσεις άλλαξαν προσανατολισμό. Το έργο της κατασκευής του δρόμου έγινε ευκολότερο.
Αν το προχωρήσει κανείς λίγο παρακάτω θα δει οτι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ - ΤΕΒ Α.Ε. και η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ (δηλαδή οι "διαπλεκόμενοι εθνικοί εργολάβοι), που συνέτρεξαν να προσφέρουν την ανθρωπιστική τους βοήθεια στους πληγέντες με την κατασκευή ολόκληρων οικισμών, είναι οι δυο μεγαλύτεροι ανάδοχοι αυτών των αυτοκινητοδρόμων. Ουσιαστικά, δηλαδή και εξασφάλισαν την συμπάθεια των κατοίκων και θα τους μείνουν και αρκετά "ψιλά" στη τσέπη απο την σημαντική μείωση του κόστους των αυτοκινητοδρόμων.
Ποιοι είναι οι άλλοι εργολάβοι; J&B - ΑΒΑΞ και ΓΕΚ - ΤΕΡΝΑ!
Σε ποιους ανέθεσε ο κ. Σουφλιάς, με απ' ευθείας ανάθεση, την εκτέλεση των επειγόντων έργων αποκατάστασης των καμμένων περιοχών;
Μα και βέβαια στους τρεις παραπάνω ομίλους!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ-ΤΕΒ-ΑΚΤΩΡ
J & B - ΑΒΑΞ
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

αν αυτη τη στιγμή έχετε ήδη ανοίξει τον χάρτη δημοπράτησης, ρίξτε και μια ματιά στον παράδρομο στα βόρεια της πελοπονήσσου που, βάση σύμβασης, είναι υποχρεωμένες να φτιάξουν οι ανάδοχες. Μήπως περνάει απο τμήματα της Αχαΐας και της Κορινθίας, που κάηκαν τον περασμένο Ιούλιο;

Στο φτωχό μυάλο του έλληνα πολίτη, το σενάριο αυτό φαίνεται λογικότερο απο την εμπλοκή της CIA, των "Γκρίζων Λύκων" ή κάποιων παιδιών που επειδή βαρέθηκαν να καίνε τράπεζες αποφάσισαν να κάψουν την Ελλάδα.
Τα συμπεράσματα δικά σας...

============================================


και άλλα ενδιαφέροντα...


1. ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ : Ο νέος αυτοκινητόδρομος που θα συνδέσει τις πόλεις
Καλαμάτα, Πύργο, Πάτρα, Ρίο, Αντίρριο, Αγρίνιο, Αρτα και Γιάννενα


ΧΑΡΤΗΣ : http://www.minenv.gr/download/2006-12-19.map.ionia.odos.pdf

ΛΟΙΠΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Κόρινθος(πίσω απο Ακροκόρινθο,Καλέντζι, Νεμέα
κλπ) - Τρίπολη - Μεγαλόπολη - Σπάρτη - Καλαμάτα

Κόρινθος - Κιάτο - Αίγιο - Πάτρα - Αμαλιάδα - Πύργος - Αρχαία Ολυμπία - Αλφειός - Ζαχάρω - Φιγαλεία -
Καλό Νερό - Τσακωνας

ΧΑΡΤΕΣ:
http://www.minenv.gr/download/2006-12-18.Kor-tsak_18-12-06.pdf
http://www.minenv.gr/download/2007-07-24.BOREIODYT_OD_PELOP2.pdf

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ(31/1/2007 και 24/7/2007)

http://www.minenv.gr/download/2006-05-08.g.soyflias.simbasis.paraxorisis.doc

http://www.minenv.gr/download/2007-01-31.dilosis.g.souflia.korinthos.tripoli.kalamata-.doc

http://www.minenv.gr/download/2007-07-24.dilosis.g.souflia.gia.ypografi.symbasis.elefsina-korinthos-patra-pyrgos-tsakona.doc

Σελίδες

Ετικέτες

τα δικά μου (327) περιβάλλον (91) writting (67) Greece (57) poetry (50) χρήσιμα (39) χαμόγελα (38) video (37) κοινωνία (35) φωτογραφία (32) health (30) environment (24) phtography (24) εθελοντισμός (24) υγεία (23) music (20) people (20) blogging (14) stories (14) children (13) παιδά (13) computers (12) information (11) μπλογκοπαίχνιδα (11) doctor (10) πολιτισμός (10) συνταγές (10) χιούμορ (10) medicine (9) ελλάδα (9) μουσική (9) activism (8) world (8) οι συνταγές της κρίσης (8) goverment (7) rights (7) safety (6) services (6) Πάρνηθα (6) γκρίνιες (6) εκθέσεις (6) ποίηση (6) Επιστήμη (5) amalia (4) earth (4) technology (4) Αναδάσωση (4) αηδιούλες (4) αρθρογραφία απο ιντερνετ (4) γιατρός (4) πολιτική (4) πρωτβουλίες (4) σοφά λόγια (4) emergency (3) theatre (3) Εναλλακτική οικονομία (3) εκδηλώσεις (3) εκθεσεις (3) με ενδιαφέρουν (3) φύση (3) χορός (3) ψυχαγωγία (3) economy (2) games puzles (2) είπαν (2) εκδόσεις (2) ελεύθερος χρόνος (2) κόσμος (2) νομικά θέματα (2) συναντήσεις (2) τεχνολογία (2) DVD (1) Greek movie (1) amber alert (1) dance (1) documentary (1) down syndrom (1) facebook (1) first aid (1) funny (1) internet security (1) nature (1) privacy (1) protest (1) radio (1) ΕΜ (1) ΧΡ (1) απορίες (1) απόκριες (1) αστικά τοπία (1) βιβλιο - e-book (1) διάστημα (1) διαβάζω (1) εναλλκτική ζωή (1) ενεργοί μικροοργανισμοί (1) εφημερίδες (1) ζωγραφική (1) θέατρο (1) καλομηνιάσματα (1) κινηματογράφος (1) παράξενα (1) παραδοξόνιο (1) παραμύθια (1) παραξενα chemtrails (1) παρατηρώ (1) πειραματα (1) περιοδικά (1) τεχνες (1) της γειτονιάς.... (1) φακελλάκι (1) ψάχνω (1)