Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η Αλεξάνδρα το παληκάρι

Απρίλης του 48 ή εκεί γύρω κάπου, ήταν και η Αλεξάνδρα μικρό κοριτσι τότε έπαιρνε στο κατόπι τα μπουλούκια των τσιγγάνων που πέρναγαν ...

8 Ιουν 2009

Mια ματιά στην ¨παραλίᨨ

η φίλη μου η billie μου έστειλε το ακόλουθο και μια και εγκωμιάζεται η παραλία αυτές τις μέρες ειπα να ρίξουμε και μια ακόμη ματιά σε αυτή

Old Man At The Beach
YOU HAVE A DIRTY MIND


Life is short but a smile takes barely a second.


Κι άλλη μι ακαλή ματιά ... ευχαριστώ Enfant de la Haute Mer που μου την έδειξες :)
λίγα χαμόγελα δεν μας κάνουν κακό εεεε?

7 Ιουν 2009

«ΧΛΩΡΟφίλοι»-Δημοτική Πινακοθήκη Θέρμης

Έκθεση Φωτογραφίας 9 - 19 Ιουνίου 2009.

«ΧΛΩΡΟφίλοι»

Δημοτική Πινακοθήκη Θέρμης

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα «ΧΛΩΡΟφίλοι» θα πραγματοποιηθεί από την Φωτογραφική Ομάδα «ΚΛΙΚers» του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Θέρμης.

Πενήντα φωτογραφίες από δέκα μέλη της ομάδας, που παρουσιάζουν δέκα διαφορετικές φωτογραφικές απόψεις για την φύση και το περιβάλλον.

Η Φωτογραφική Ομάδα «ΚΛΙΚers» είναι μια νέα ομάδα, που συστάθηκε τον Μάρτιο του 2008 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θέρμης και πραγματοποίησε ένα βασικό κύκλο μαθημάτων. Κατά την διάρκεια των μαθημάτων ορίστηκε το θέμα της έκθεσης και πραγματοποιήθηκε μια σειρά από υποστηρικτικά μαθήματα (λήψη, σύνθεση, still life φωτογράφηση, υπαίθρια φωτογράφηση, ψηφιακή επεξεργασία) για την ανάπτυξη των εργασιών των μελών. Στην συνέχεια τα μέλη της ομάδας δούλεψαν με τον τρόπο που επέλεξαν, για να παρουσιάσουν μια σειρά φωτογραφιών ο καθένας.

Τα μέλη της ομάδας: Αλέξης Αρχοντάκης, Ευαγγελία Βασιλειάδου, Ελένη Γκούμα, Λένα Δράζιου, Μπάμπης Θεοδωρόπουλος, Άννα Ιωαννίδου, Μάνος Κοντοπίδης, Γιάννης Λακασάς, Όλγα Παπαδοπούλου, Βούλα Πετρίδου, Στέλλα Ρουσνίδου

Εγκαίνια: Τρίτη 9 Ιουνίου 2009 στις 7:00 μ.μ.

Διάρκεια: 9 - 19 Ιουνίου

Δημοτική Πινακοθήκη Θέρμης

Καραολή – Δημητρίου & Καπετάν Χάψα

http://www.photoeidolo.gr/N/6%20EPIKAIROTITA/EKTHESEIS/index.htmlΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2009 - Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ένα πλήρες βιβλίο για την φωτογραφία σε έντυπη, αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή

Μετά από την διάρκεια ενός χρόνου

και λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια,

τις παρατηρήσεις και τις απόψεις των αναγνωστών,

προέκυψε η 2η έκδοση,

διορθωμένη, ανανεωμένη και με 46 νέες σελίδες.

Η ηλεκτρονική έκδοση προσφέρεται δωρεάν

και μπορείτε να την κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του περιοδικού:

http://www.photoeidolo.gr/N/7%20BOOK/index.html

Φωτογραφικό Είδωλο
Ναυμ. Έλλης 4
546 25 Θεσ/νίκη
Τηλ/Fax: 2310-638.447
Ταχ .αποστολές:
Ταχ.θυρίδα 1614
54006 Θεσ/νίκη
www.photoeidolo.gr

Όπως και τοτε και τώρα... ίδια ρουτίνα σ'όλη τη χώρα...

ψες είχε η τηλεόραση τον αθάνατο και πλέον επίκαιρο Λάμπρο Κωντσαντάρα ως Μαυρογιαλούρο... ωραίο έργο και τοσο ουτοπικό, και για το καιρό του και πολύ περισσότερο για τις μέρες μας, έτσι σε όσους μείναν πίσω να ψηφίσουν ένα μικρό χαμογελαστό κέρασμα... για να μην ξεχνιόμαστε εεεεε

Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος και της λέει:
- "Που θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;¨"
Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει:
- "Δεν είμαι σίγουρη."
- "Τότε", λέει ο Άγιος Πέτρος, "θα κάνουμε το εξής, θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις."
Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα. Πριν να το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Άγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο. Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μιλάγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με τον Θεό που ήταν πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν να το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Άγιος Πέτρος να τι ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη. Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει:
- "Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση."
Ο Άγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση. Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτικού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και τους διέταζε συνεχώς. Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά:
- "Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν."
Και ο Διάβολος της απαντά:
- "Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας ψήφισες!!!"
Ετικέτες

τα δικά μου (325) περιβάλλον (91) writting (67) Greece (57) poetry (50) χρήσιμα (39) χαμόγελα (38) video (37) κοινωνία (35) φωτογραφία (32) health (30) environment (24) phtography (24) εθελοντισμός (24) υγεία (23) music (20) people (20) blogging (14) stories (14) children (13) παιδά (13) computers (12) information (11) μπλογκοπαίχνιδα (11) doctor (10) πολιτισμός (10) συνταγές (10) χιούμορ (10) medicine (9) ελλάδα (9) μουσική (9) activism (8) world (8) οι συνταγές της κρίσης (8) goverment (7) rights (7) safety (6) services (6) Πάρνηθα (6) γκρίνιες (6) εκθέσεις (6) ποίηση (6) Επιστήμη (5) amalia (4) earth (4) technology (4) Αναδάσωση (4) αηδιούλες (4) αρθρογραφία απο ιντερνετ (4) γιατρός (4) πολιτική (4) πρωτβουλίες (4) σοφά λόγια (4) emergency (3) theatre (3) Εναλλακτική οικονομία (3) εκδηλώσεις (3) εκθεσεις (3) με ενδιαφέρουν (3) φύση (3) χορός (3) ψυχαγωγία (3) economy (2) games puzles (2) είπαν (2) εκδόσεις (2) ελεύθερος χρόνος (2) κόσμος (2) νομικά θέματα (2) συναντήσεις (2) τεχνολογία (2) DVD (1) Greek movie (1) amber alert (1) dance (1) documentary (1) down syndrom (1) facebook (1) first aid (1) funny (1) internet security (1) nature (1) privacy (1) protest (1) radio (1) ΕΜ (1) ΧΡ (1) απορίες (1) απόκριες (1) αστικά τοπία (1) βιβλιο - e-book (1) διάστημα (1) διαβάζω (1) εναλλκτική ζωή (1) ενεργοί μικροοργανισμοί (1) εφημερίδες (1) ζωγραφική (1) θέατρο (1) καλομηνιάσματα (1) κινηματογράφος (1) παράξενα (1) παραδοξόνιο (1) παραμύθια (1) παραξενα chemtrails (1) παρατηρώ (1) πειραματα (1) περιοδικά (1) τεχνες (1) της γειτονιάς.... (1) φακελλάκι (1) ψάχνω (1)