Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η Αλεξάνδρα το παληκάρι

Απρίλης του 48 ή εκεί γύρω κάπου, ήταν και η Αλεξάνδρα μικρό κοριτσι τότε έπαιρνε στο κατόπι τα μπουλούκια των τσιγγάνων που πέρναγαν ...

24 Οκτ 2008

“ΠΙΣΤΗ - ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ”




Φωτογραφικό Kέντρο Θεσσαλονίκης

Καραϊσκάκη 9 - Συκιές 56626 www.fkth.gr


“ΠΙΣΤΗ - ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ”
μια έκθεση του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης


Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, μετά την επιτυχημένη πορεία της έκθεσης “ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ”, που φιλοξενήθηκε στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού της Θεσσαλονίκης από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2008, στα πλαίσια της Photobiennale του 2008, που διοργάνωσε το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει ένα μέρος της έκθεσης με νέα και παντελώς ανανεωμένη μορφή, κάτω από το νέο υπότιτλο “Πίστη”, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, στην Κηφισιά στις 30 Οκτωβρίου 2008, στα πλαίσια του Athens Photo Festival.

Το Athens Photo Festival συνιστά φυσική συνέχεια του εικοσαετούς Διεθνούς Μήνα Φωτογραφίας στην Αθήνα που αποτέλεσε τον πρωτεύοντα και παλαιότερο ελληνικό θεσμό μαζικών εκδηλώσεων αφιερωμένο στην τέχνη της φωτογραφίας.

Η έκθεση, είναι μια πολυεθνική παραγωγή του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και αποτελείται από εργασίες φωτογράφων που διερευνούν, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό υφολογικό τρόπο, το θέμα της πίστης και το πώς αυτή εκφράζεται, στη λεκάνη της Μεσογείου.

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ:

Matteo Danesin (ITL), Miya Ando Stanoff (USA), Guillermo Srodek – Hart (ARG), Jan Van Ijken (ESP), Nermine Hammam (EGYP), Patrick Brown (THAI), Toledano Philip (GB), Marco Ambrosi (ITL), Janek Markstahler (GER), Paula Muhr (GER), Δημήτρης Προκοπίου, Στεφανία Μιζάρα, Βασίλης Καρκατσέλης, Σταύρος Δαγτζίδης, Θανάσης Ράπτης, Αργύρης Λιαπόπουλος, Ευθύμης Μουρατίδης, Δήμητρα Ερμείδου, Γιάννης Χολογκούνης, Αβραάμ Παυλίδης (GR) και η Florence Messager (GR-FR).


Η έκθεση “Πίστη” αποτελεί τον καρπό μιας μακροχρόνιας προσπάθειας για τη διερεύνηση της πίστης και το πώς αυτή μπορεί να πάρει χαρακτηριστικά από τον διαπολιτισμικό φωτογραφικό χρόνο.

Πολλοί καλλιτέχνες στην ιστορία της φωτογραφίας αποτύπωσαν, κατέγραψαν ή ανέλυσαν με τις εικόνες τους αυτή τη διαχρονική δύναμη ή αδυναμία του ανθρώπου.

Στις ημέρες μας όμως, για μία μεγάλη μερίδα δημιουργών αυτό δεν αρκεί. Γνωρίζουμε πράγματα που δεν γνωρίζαμε, κατανοούμε καταστάσεις ασύλληπτες, νοιώθουμε την παγκοσμιοποίηση και ας μένουν όλα μέσα μας ίδια. Η γλώσσα του μέσου άλλαξε, οι απαιτήσεις από την τέχνη άλλαξαν, ο τρόπος με τον οποίο το φωτογραφικό έργο φτάνει και κυρίως διαβάζεται από το κοινό του άλλαξε, οι ίδιες οι ιδέες μας για τη συνύπαρξη των διαφορετικών άλλαξαν, άρα, άλλαξε και ο τρόπος που μιλάμε για την ίδια την πίστη και τη λατρεία, άλλαξε και ο τρόπος που τη φωτογραφίζουμε.

Ο τρόπος και ο βαθμός εμπλοκής της πνευματικότητας της σταθερής φωτογραφικής εικόνας, με την πνευματικότητα της όποιας πίστης, είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της έκθεσης. Η υπέρβαση αυτού που γνωρίζουμε, μέσω αυτού που επιθυμούμε, για μία μελλοντική ολοκλήρωση της συναλλαγής, παράγει δράσεις και ορίζει συμπεριφορές οι οποίες, παρά τις όποιες ιδιαιτερότητες, έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους στοιχεία και στην τέχνη και στη λατρεία της θεότητας.

Στην έκθεση η φωτογραφία ντοκουμέντου και αυτή της καταγραφής συνυπάρχουν με τη σκηνοθετημένη, την εννοιολογική, την εικαστική. Είναι ευδιάκριτη η πρόθεση για ανάμιξη της παράδοσης με το σύγχρονο, του δοσμένου με τα ερωτήματα που μπορεί να γεννά, του διαχρονικά αυθόρμητου με το καταγεγραμμένο (και για τούτο νεκρό) παρόν, του σεβασμού απέναντι στις αρχές των άλλων και ταυτόχρονα της αμφισβήτησής τους.

Η ανίκητη περιέργεια της δημιουργικής πράξης εμπλέκεται με τις πολύπλοκες και πολυποίκιλες διαδρομές έκφρασης της πίστης και της λατρείας, σαν όχημα ευγνωμοσύνης και εξερεύνησης αυτού που βρίσκεται πέρα από τον άνθρωπο, άρα και της ίδιας της φωτογραφίας.

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή

Γρηγ. Αυξεντίου 1 & Κασσαβέτη 18, 14562 Κηφισιά

Τηλέφωνο: 210 8019975. FAX: 210 8017287

Oι ημέρες λειτουργίας του Ιδρύματος είναι Δευτέρα και Κυριακή κλειστά. Τρίτη έως Παρασκευή 10.00-20.00 μμ και Σάββατο 10.00-16.00μμ




ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ www.fkth.gr

Πληροφορίες: Β.Καρκατσέλης 6942860890
Σ.Δαγτζίδης 2310935920

Athens Photo Festival www.hcp.gr

23 Οκτ 2008

Νομικά Θέματα ...

Από το Δικηγορικό Γραφείο του Γιώργου Γιαγκουδάκη

http://www.geocities.com/giagkoud/

Παρακάτω παρατίθενται τα σχετικά με τη παραγραφή των εγκλημάτων άρθρα του Ποινικού Κώδικα (Γενικό Μέρος). Οι κατωτέρω προθεσμίες αποτελούν μόνο τον κανόνα, διότι ορισμένα εγκλήματα έχουν συντομότερη προθεσμία παραγραφής όπως τα αδικήματα του τύπου.

> Παραγραφή εγκλημάτων (άρθ. 111-113 ΠΚ)

Αρθ. 111 - ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ των εγκλημάτων.

1. Το αξιοποινο εξαλείφεται με την παραγραφή.

2. Τα κακουργήματα παραγράφονται : α) μετά είκοσι έτη, αν ο νόμος προβλέπει γι΄ αυτά [την ποινή του θανάτου] ή της ισόβιας κάθειρξης.β) μετά δέκα πέντε έτη, σε κάθε άλλη περίπτωση.

3. Τα πλημμελήματα παραγράφονται μετά πέντε έτη.

4. Τα πταίσματα παραγράφονται μετά ένα έτος.

5. Οι ανωτέρω προθεσμίες υπολογίζονται κατά το ισχύον ημερολόγιο.

6. Αν ο νόμος ορίζει διαζευκτικά περισσότερες από μιά ποινές οι ανωτέρω προθεσμίες υπολογίζονται σύμφωνα με τη βαρύτερη απ΄αυτές.

Αρθ. 112 - ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ

Η προθεσμία της παραγραφής αρχίζει από την ημέρα που τελέστηκε η αξιόποινη πράξη εκτός αν ορίζεται άλλως.

Αρθ. 113 - ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.

1. Η προθεσμία της παραγραφής αναστέλλεται για όσο χρόνο σύμφωνα με διάταξη νόμου δεν μπορεί να αρχίσει ή να εξακολουθήσει η ποινική δίωξη.

2. Επίσης, η προθεσμία της παραγραφής αναστέλλεται για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η κύρια διαδικασία και έως ότου γίνει αμετάκλητη η καταδικαστική απόφαση.

3. Η κατά τις προηγούμενες παραγράφους αναστολή δεν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από πέντε χρόνια για τα κακουργήματα, τρία χρόνια για τα πλημμελήματα και ένα χρόνο για τα πταίσματα. Ο χρονικός περιορισμός της αναστολής δεν ισχύει οσάκις η αναβολή ή η αναστολή της διώξεως έλαβε χώρα κατ΄εφαρμογή του αρθ. 30 παρ. 2 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

4. Αν για την ποινική δίωξη απαιτείται έγκληση, η έλλειψή της δεν αναστέλλει την παραγραφή.

5. Για εκκρεμείς υποθέσεις, ως προς τις οποίες συμπληρώνεται ο χρόνος της παραγραφής, κατ΄ εφαρμογή του παρόντος και των δύο προηγούμενων άρθρων, την παύση της ποινικής δίωξης μπορεί να τη διατάσσει με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα εφετών ο αρμόδιος εισαγγελέας πλημμελειοδικών, θέτοντας την δικογραφία στο αρχείο.

Παραγραφή ποινών προβλέπεται στα άρθ.114 -116 ΠΚ

=================

2.Τι προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας για το αδίκημα της παραβίαση υποχρέωσης διατροφής (άρθ. 358 ΠΚ)?

Το αδίκημα της παραβίασης υποχρέωσης διατροφής (άρθ. 358 ΠΚ) συμπεριλαμβάνεται στο Κεφάλαιο Κ του Ποινικού μας Κώδικα με τίτλο Εγκλήματα σχετικά με το γάμο και την οικογένεια.

"'Αρθρο 358 : Παραβίαση της υποχρέωσης για διατροφή

'Οποιος κακόβουλα παραβιάζει την υποχρέωση διατροφής που του την έχει επιβάλει ο νόμος και έχει αναγνωρίσει, έστω και προσωρινά, το δικαστήριο, με τρόπο τέτοιο ώστε ο δικαιούχος να υποστεί στερήσεις ή να αναγκαστεί να δεχτεί βοήθεια άλλων, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους."

Η νομολογία Αρείου Πάγου δέχεται ότι: "Από τη διάταξη αυτή προκύπτει ότι για τη στοιχειοθέτηση του εγκλήματος

απαιτείται δεδηλωμένη παράλειψη του φερόμενου ως υπόχρεου προς διατροφή,

προβλεπόμενη από το νόμο και αναγνωρισμένη με δικαστική απόφαση, έστω και

προσωρινώς και οφειλόμενη σε κακοβουλία, δηλαδή στην ενδιάθετη βούληση μη

συμμορφώσέως του προς την υποχρέωση, παρότι είχε την οικονομική δυνατότητα να

καταβάλει για το προσδιορισμένο χρονικό διάστημα το χρηματικό ποσό που

επιδικάσθηκε για την κάλυψη των αναγκών επιβιώσεως του δικαιουμένου προσώπου. " (316/2007 ΑΠ )

Προστατευόμενο έννομο αγαθό είναι η εκπλήρωση των υποχρεώσεων διατροφής που απορρέουν από το νόμο και αναγνωρίσθηκαν δικαστικώς,έστω και προσωρινώς.

Στοιχεία του εγκλήματος είναι :

1.η παραβίαση της υποχρέωσης προς διατροφή, (η μη εκπλήρωση της υποχρέωσης μπορεί να γίνει είτε με παράλειψη ολικά ή μερικά είτε με καθυστέρηση)

2. να είναι επιβεβλημένη από το νόμο η υποχρέωση διατροφής (από διάταξη που καθιερώνει άμεσα υποχρέωση διατροφής),

3. και αναγνωρισμένη από το δικαστήριο έστω και προσωρινώς, (η απόφαση πρέπει να είναι εκτελεστή)

4. κατά τρόπον που ο δικαιούχος της διατροφής να περιήλθε σε στερήσεις ή να αναγκάσθηκε να δεχθεί την βοήθεια άλλων, εξαιτίας της μη καταβολής διατροφής (αιτιώδης σύνδεσμος)

5. ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΣ, δηλαδή η παραβίαση της υποχρεώσεως προς διατροφή (παράλειψη εκπληρώσεως) να μην οφείλεται απλά σε σε λησμοσύνη ή αδυναμία προς παροχή των οφειλομένων . Δεν αποτελεί κακοβουλία η από ασθένεια, ανεργία ή η εξαιτίας κινδύνου της ιδίας διατροφής παραβίαση της υποχρέωσης διατροφής. Κακοβουλία υπάρχει εάν η πράξη οφείλεται σε κακεντρέχεια, κακή θέληση ,εκδίκηση, μίσος ή άλλο απεχθές αίτιο προς στέρηση του δικαιούχου από τα αναγκαία για να ζήσει. Η κακοβουλία επειδή δεν προσδιορίζεται ειδικά είναι αόριστη νομική έννοια και η εξειδίκευσή της ελέγχεται αναιρετικά από τον Α.Π.

Η δίωξη της πράξης χωρεί αυτεπάγγελτα και τιμωρείται με ποινή φυλακίσεως μέχρι ενός έτους.

Σημ. Με το πρόσφατο νομοσχέδιο που είναι για ψήφιση στη βουλή για την οικογένεια και σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να μπορούν να εισπράττουν τη διατροφή τους τα μέλη της οικογένειας που την δικαιούνται δρομολογείται μια ρύθμιση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, τέτοια που να μην μπορει να πάρει πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας ο υπόχρεος προς διατροφή αν την οφείλει με δικαστική απόφαση. Αλλά για αυτά τα θέματα του νέου νόμου θα αποσταλεί νέο newsletter.

============

Σας υπενθυμίζουμε ότι:

1. Το Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης(Βενιζέλου 34 - Καβάλα), είναι συνδεδεμένο μέσω Ιnternet με την Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών "ΝΟΜΟΣ", προκειμένου να έχετε άμεση και ταχεία ενημέρωση εφ΄ όλων των νομοθετημάτων και της νομολογίας των Ελληνικών Δικαστηρίων, αλλά και της Ευρωπαϊκής Κοινότητας καθώς και καλύτερη διεκπεραίωση - υποστήριξη των αναλαμβανόμενων υποθέσεων σας. Συνεργαζόμαστε με άλλα δικηγορικά γραφεία Ελλάδος και Εξωτερικού, όποτε χρειάζετε για την τακτοποίηση των υποθέσεων των πελατών μας.

2 Ακόμη έχετε στη διάθεσή σας την δυνατότητα online Live - ΖΩΝΤΑΝΗΣ επικοινωνίας (real LIVE WEBchat, messenger Skype, Υahoo, ICQ ) μέσω internet (συνήθως απογευματινή ώρα), ώστε από το σπίτι το γραφείο ή οπουδήποτε αλλού να επικοινωνείτε εύκολα μαζί μας για οποιοδήποτε νομικό θέμα σας απασχολεί.

-----------------------------------------------------------------------------------------
> ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ν 3708/08: Καταπολέμηση της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και άλλες διατάξεις (έλεγχος ντόμπιγκ, διευκολύνσεις πρωταθλητών)
ΠΔ 120/08: Πειθαρχικό Δίκαιο Αστυνομικού Προσωπικού.
ΠΔ 116/08: Τροποποίηση του π.δ. 51/2006 (Α` 53) "Όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών.".
ΠΔ 114/08: Αρμοδιότητες οργάνων και ενέργειες του προσωπικού του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης.
Ν 3692/08: Κύρωση της Συμφωνίας με Αλβανία για την προστασία και αρωγή των θυματων εμπορίας ανηλίκων.
Ν 3691/08:Πρόληψη, καταστολή νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες & χρηματοδότησης τρομοκρατίας.Τροπ. ά.187Α ΠΚ. Βασικός μισθός,επιδόματα & αποζημίωση δικαστ.λειτουργών από 1/1/08 & άλλες διατάξεις.
Ν 3690/08: Κύρωση της απόφασης 2007/436/ΕΚ, Ευρατόμ του Συμβουλίου της 7ης Ιουνίου 2007 για το σύστημα των ιδίων πόρων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
Ν3689/08:Εθνική Σχολή Δικαστ.Λειτουργών.Τροπ. Κωδ.Οργανισμού Δικαστηρίων,Κανονισμού Ειδ.Δικαστηρίου ά.99Σ, προϋποθέσεων επιλογής προσωπικού ΔΕ φύλαξης καταστημ.κράτησης, ΑΔΑΕ & Κωδ.Συμβ/φων.
ΠΔ 102/08: Κανονισμός Πτυχίων Χειριστών Ελικοπτέρων.
Ν 3687/08: Θέματα προσωπικού Υπ. Εθν.Παιδείας και Θρησκευμάτων και άλλες διατάξεις.(Δια βίου μάθηση-ιδιωτ.νηπιαγωγεία-εισαγωγή στο 10% σε ΑΕΙ-ΤΕΙ,παιδεία ομογενών,ΟΣΚ κλπ διατάξεις
Ν 3686/08: Ρύθμιση θεμάτων προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.
ΠΔ 96/08: Προσαρμογή με Οδηγ. 2004/83 Καθεστώς υπηκόων τρίτων χωρών ή απάτριδων ως προσφύγων ή ως προσώπων που χρήζουν διεθνούς προστασίας για άλλους λόγους.
ΠΔ 101/08: Προσ. Οδηγ. 2004/114 Εισδοχή αλλοδαπών με σκοπό σπουδές ή εθελοντική υπηρεσία.
Ν 3685/08: Θεσμικό πλαίσιο για τις μεταπτυχιακές σπουδές.
ΠΔ 90/08: Προσαρμ. σε Οδ. ΕΟΚ 2005/85, προδιαγραφές χορήγησης - ανάκλησης καθεστώτος πρόσφυγα.

21 Οκτ 2008

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ




ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Πεδιάδας 17-19, Περιστέρι, Τ.Κ. 121 36
Ιστολόγιο: http://ellines-energoi-polites.blogspot.com
Ηλεκτρ. ταχυδρομείο:
ellinesenergoipolites@gmail.com
Τηλ. επικοινωνίας: 210 57 22 034 και 6972 259 600

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Κάθε χρόνο πάνω από 1.000.000 άνθρωποι σ’ όλο τον κόσμο πεθαίνουν από τροχαία ατυχήματα, ενώ στην Ελλάδα πάνω από 1700 είναι οι νεκροί και πάνω από 8000 είναι οι σοβαρά τραυματίες από αυτοκινητιστικά δυστυχήματα.
Πάνω από το 15% των ατυχημάτων που φθάνουν στα επείγοντα των νοσοκομείων συμβαίνουν στο σπίτι ενώ πολύ περισσότεροι συνάνθρωποι μας χάνονται από την έλλειψη παροχής πρώτων βοηθειών.
Αρκετοί όμως τραυματίες ή ασθενείς θα μπορούσαν να έχουν σωθεί ή να είχαν λιγότερες επιπλοκές, εάν κάποιος από τους παρευρισκόμενους είχε τις κατάλληλες γνώσεις, καθώς πάνω από το 40% των συμβάντων θα μπορούσε να έχει θετική κατάληξη εάν υπήρχε παροχή Πρώτων Βοηθειών την πρώτη ώρα, τη λεγόμενη “χρυσή ώρα”.

Γνωρίζοντας τον τρόπο να προσφέρουμε Πρώτες Βοήθειες μπορούμε να προστατεύουμε και να σώσουμε ζωές στην καθημερινότητα μας. Ένα ατύχημα, ένα επείγον περιστατικό, μια αιφνίδια ασθένεια, ή ένας πνιγμός από ξένο αντικείμενο ή κολυμπώντας, μπορεί να συμβεί στο σπίτι, με τα παιδιά μας, στην εργασία μας, στο γήπεδο ακόμα και στις διακοπές μας.

Εκείνο που οφείλουμε όλοι μας, είναι να έχουμε την γνώση τουλάχιστον των Βασικών Πρώτων Βοηθειών για όταν και όπως χρειαστεί.

Σκοπός των σεμιναρίων αυτών είναι η απόκτηση γνώσεων σε συνδυασμό με την πρακτική εξάσκηση των βασικών πρώτων βοηθειών κάτι το οποίο θα έπρεπε να διδάσκεται από την σχολική ηλικία.

Για αυτό ας μην αφήσουμε το χρόνο μας ανεκμετάλλευτο.
Μέσα σε είκοσι ώρες μπορούμε να σώσουμε ζωές.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ σε συνεργασία με τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργανώνουν δύο σεμινάρια πρώτων βοηθειών, με Αναγνωρισμένη Παροχή Πιστοποίησης από τον Ερυθρό Σταυρό, Βοηθού Πρώτων Βοηθειών, μετά από γραπτές εξετάσεις και με ισχύ τεσσάρων ετών.
Τα σεμινάρια έχουν διάρκεια 20 ώρες, και οι ημερομηνίες που έχουν οριστεί είναι οι παρακάτω:

3/5/6/10/12 Νοεμβρίου 2008
από τις 17:30 έως 21:30, για πέντε ημέρες και τέσσερις ώρες την ημέρα.


Και ένα σεμινάριο Σαββατοκύριακα και στις ημερομηνίες
1 και 2 Νοεμβρίου 2008 & 8και 9 Νοεμβρίου 2008.
Οι ώρες που προτείνουμε για τα Σάββατα είναι 16:00-21:00 και τις Κυριακές, 12:00-17:00, για τέσσερις ημέρες και πέντε ώρες την ημέρα.

Πιο αναλυτικά.

Το ένα σεμινάριο καθημερινές, στις ημερομηνίες:
Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008 ώρες: 17:30 – 21:30
Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008 ώρες: 17:30 – 21:30
Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008 ώρες: 17:30 – 21:30
Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008 ώρες: 17:30 – 21:30
Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008 ώρες: 17:30 – 21:30

Το δεύτερο σεμινάριο Σαββατοκύριακα, στις ημερομηνίες:
Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008 ώρες: 16:00 – 21:00
Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008 ώρες: 12: 00 - 17:00
Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008 ώρες: 16:00 – 21:00
Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008 ώρες: 12:00 – 17:00

Το κόστος συμμετοχής, οπτικού υλικού (dvd) και πιστοποίησης ορίζεται από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στα 35 ευρώ για κάθε συμμετοχή, και τα χρήματα θα κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό του Οργανισμού.

Θα κρατηθεί αυστηρά, σειρά προτεραιότητας.


Για πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Μουστόγιαννη Μαρίνα στα
τηλέφωνα: 21057 22 034 και 6977 22 17 75 ή
στείλτε μας e­-mail στο ellinesenergoipolites@gmail.com

Σελίδες

Ετικέτες

τα δικά μου (327) περιβάλλον (91) writting (67) Greece (57) poetry (50) χρήσιμα (39) χαμόγελα (38) video (37) κοινωνία (35) φωτογραφία (32) health (30) environment (24) phtography (24) εθελοντισμός (24) υγεία (23) music (20) people (20) blogging (14) stories (14) children (13) παιδά (13) computers (12) information (11) μπλογκοπαίχνιδα (11) doctor (10) πολιτισμός (10) συνταγές (10) χιούμορ (10) medicine (9) ελλάδα (9) μουσική (9) activism (8) world (8) οι συνταγές της κρίσης (8) goverment (7) rights (7) safety (6) services (6) Πάρνηθα (6) γκρίνιες (6) εκθέσεις (6) ποίηση (6) Επιστήμη (5) amalia (4) earth (4) technology (4) Αναδάσωση (4) αηδιούλες (4) αρθρογραφία απο ιντερνετ (4) γιατρός (4) πολιτική (4) πρωτβουλίες (4) σοφά λόγια (4) emergency (3) theatre (3) Εναλλακτική οικονομία (3) εκδηλώσεις (3) εκθεσεις (3) με ενδιαφέρουν (3) φύση (3) χορός (3) ψυχαγωγία (3) economy (2) games puzles (2) είπαν (2) εκδόσεις (2) ελεύθερος χρόνος (2) κόσμος (2) νομικά θέματα (2) συναντήσεις (2) τεχνολογία (2) DVD (1) Greek movie (1) amber alert (1) dance (1) documentary (1) down syndrom (1) facebook (1) first aid (1) funny (1) internet security (1) nature (1) privacy (1) protest (1) radio (1) ΕΜ (1) ΧΡ (1) απορίες (1) απόκριες (1) αστικά τοπία (1) βιβλιο - e-book (1) διάστημα (1) διαβάζω (1) εναλλκτική ζωή (1) ενεργοί μικροοργανισμοί (1) εφημερίδες (1) ζωγραφική (1) θέατρο (1) καλομηνιάσματα (1) κινηματογράφος (1) παράξενα (1) παραδοξόνιο (1) παραμύθια (1) παραξενα chemtrails (1) παρατηρώ (1) πειραματα (1) περιοδικά (1) τεχνες (1) της γειτονιάς.... (1) φακελλάκι (1) ψάχνω (1)