Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η Αλεξάνδρα το παληκάρι

Απρίλης του 48 ή εκεί γύρω κάπου, ήταν και η Αλεξάνδρα μικρό κοριτσι τότε έπαιρνε στο κατόπι τα μπουλούκια των τσιγγάνων που πέρναγαν ...

6 Αυγ 2007

Αγαθές προθέσεις... ή βάλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα???

προσωπικά με ανησυχούν τέτοιες ειδήσεις... δεν ξέρω γιατί, μάλλον φταιει η δυσπιστη φ ύση μου και η υπερκινητική φαντασία μου... και οι ευαισθησίες που εκφράζονται κατόπιν εορτής μου φαίνονται λίγο πως να το πω υποκριτικές να το πω, σκόπιμες να το πω, κάτι δυσοίωνο μου κάνουν τέλος πάντων.... μακάρι οι επιφυλάξεις μου να διαψευσθούν...


"Ο ΑΝΤ1 στη μάχη κατά των πυρκαγιών

Την πρωτοβουλία του ομίλου ΑΝΤ1, για την εναέρια επιτήρηση των τριών πνευμόνων πρασίνου της Αθήνας, επαίνεσαν στελέχη της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εθελοντές πιλότοι θα πετούν τον Αύγουστο, με ελικόπτερα, πάνω από την Πάρνηθα, την Πεντέλη και τον Υμηττό, για την πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ δείχνει έμπρακτα την ευαισθητοποίησή του, διαθέτοντας όλα τα μέσα του προκειμένου να αποτρέψει μια νέα οικολογική καταστροφή στην Αττική.

Η πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ υλοποιείται σε συνεργασία με την Αερολέσχη Δεκελείας και την εταιρεία ΒΡ. Από τις 3 Αυγούστου θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:00 επιτήρηση των υψηλού κινδύνου περιοχών της Αττικής με πτήσεις των ελικοπτέρων του ΑΝΤ1, ιδιωτικών ελικοπτέρων και εθελοντών πιλότων. Η εταιρεία BP αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα αυτού του εγχειρήματος προσφέρει τα καύσιμα για τις πολύωρες πτήσεις.

Οι πιλότοι των ελικοπτέρων θα έχουν απευθείας επικοινωνία με την αίθουσα σύνταξης του ΑΝΤ1 και σε περίπτωση εντοπισμού πυρκαγιάς θα ενημερώνεται άμεσα για το συμβάν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ παράλληλα θα αναγγέλλεται το γεγονός από τη τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 με έκτακτα δελτία ειδήσεων.

Την πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤ1 χαιρέτισε με δήλωσή του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας: "Χαιρετίζω με ιδιαίτερη ικανοποίηση την πρόταση-προσφορά του ΑΝΤ-1 και της αερολέσχης Δεκελείας για την εναέρια επιτήρηση των περιοχών των Ορεινών Όγκων της Αττικής δηλαδή της Πάρνηθας, της Πεντέλης και του Υμηττού. Είναι μια θαυμάσια πρωτοβουλία. Χρειαζόμαστε αυτή την εθελοντική προσφορά από όλες τις κοινωνικές ομάδες και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό τώρα γιατί είναι και από τον Όμιλο Επικοινωνίας ΑΝΤ1 που έχει και την επικοινωνιακή διάσταση σαν πράξη.

Το Πυροσβεστικό Σώμα και το Υπουργείο μας οργανώνει αυτές τις επιτηρήσεις με περίπολα επίγεια και εναέρια όπως είναι από το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας οι εναέριες επιτηρήσεις και τώρα με την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 η υπόθεση γίνεται πιο στέρεη και πιο ενισχυμένη και ως μέσο αποτροπής για τον κακοποιό-εμπρηστή".

δημιουργία: 03/08/07 11:25
πηγή: Ant1"

6 σχόλια:

  1. Βλέπω θετικά αυτές τις κινήσεις γενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ παλι Σπύρο μου τις βλέπω με ιδιαίτερη επιφύλαξη, όταν εμπλέκονται επιχειρηματίες στην εποχή που ζούμε μου ειναι δύσκολο να πιστέψω ότι καποιος ανιδιοτελώς επενδύει σε αγαθούς σκοπούς, κι άντε και το κανει, γιατί να το δημοσιοποιεί? τι εγινε εκείνη η σοφή κουβεντούλα κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό - μακάρι να κάνω λάθος, χίλιες φορές λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι, δεν λέω ότι το κάνουν από ανιδιοτέλεια, αλλά κάνουν ένα καλό και διαφημίζονται συγχρόνως. Αυτού του είδους η διαφήμιση δε με ενοχλεί από την στιγμή που δίνεται βοήθεια όταν υπάρχει ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρκεί να μην τις κάνουνε χειμώνα.. πάντως τις προηγούμενες μεγάλες φωτιές.. δε τις πρόλαβαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα παραξενιά μου μην ξεχνάς ότι ο Υπουργός χρειάζεται τη συμμετοχή του ομίλου στην προεκλογική προπαγάνδα και ο όμιλος την κυβέρνηση να της προσφέρει σκάνδαλα (βασικά θέλει να πουλάει κοινό στους διαφημιστές και τους εμπόρους, αλλά εντάξει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κούλπα, δεν ξέρω αν θυμάσαι ένα παλιό τραγούδι του Χατζή, που απευθυνόταν στον Σουρή... που του λεγε τα ίδια Γιώργο μου τότε και τώρα, ίδια ρουτίνα σ'όλη τη χωρα... τι κι αν δεν προλάβαν τις τις προηγούμενες, υπόσχονται να προλάβουν τις επόμενες, για να εχουν να υπόσχονται για τις μεθεπόμενες... και μέχρι τότε θα φυτεύουμε οδοντογλυφίδες αντί δέντρων γιατί θα ξεχάσουμε πως ειναι τα δέντρα...

    εμ δείμε μου, για αυτό τα σκέφτομαι και τα ξανασκέφτομαι... ρωτώ και αμφιβάλω η αφελής παράξενη, και παρ ότι επιθυμώ ωσάν τρελλή να υπάρχουν μονο αγαθές προθέσεις πίσω από κάθε κίνηση, δε μου βγαινει γμτ... ¨:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφησέ μου μια λέξη, για κουβέντα, για διαφωνία, για ενημέρωση, ή άφησε μου πολλές, ασχετες, για να ξανοίξει η σκέψη μαζί τους... κι ίσως ολα αυτά συναντηθούν εκεί στις άκρες και στα χαρακώματα της ζωής....

Σελίδες

Ετικέτες

τα δικά μου (327) περιβάλλον (91) writting (67) Greece (57) poetry (50) χρήσιμα (39) χαμόγελα (38) video (37) κοινωνία (35) φωτογραφία (32) health (30) environment (24) phtography (24) εθελοντισμός (24) υγεία (23) music (20) people (20) blogging (14) stories (14) children (13) παιδά (13) computers (12) information (11) μπλογκοπαίχνιδα (11) doctor (10) πολιτισμός (10) συνταγές (10) χιούμορ (10) medicine (9) ελλάδα (9) μουσική (9) activism (8) world (8) οι συνταγές της κρίσης (8) goverment (7) rights (7) safety (6) services (6) Πάρνηθα (6) γκρίνιες (6) εκθέσεις (6) ποίηση (6) Επιστήμη (5) amalia (4) earth (4) technology (4) Αναδάσωση (4) αηδιούλες (4) αρθρογραφία απο ιντερνετ (4) γιατρός (4) πολιτική (4) πρωτβουλίες (4) σοφά λόγια (4) emergency (3) theatre (3) Εναλλακτική οικονομία (3) εκδηλώσεις (3) εκθεσεις (3) με ενδιαφέρουν (3) φύση (3) χορός (3) ψυχαγωγία (3) economy (2) games puzles (2) είπαν (2) εκδόσεις (2) ελεύθερος χρόνος (2) κόσμος (2) νομικά θέματα (2) συναντήσεις (2) τεχνολογία (2) DVD (1) Greek movie (1) amber alert (1) dance (1) documentary (1) down syndrom (1) facebook (1) first aid (1) funny (1) internet security (1) nature (1) privacy (1) protest (1) radio (1) ΕΜ (1) ΧΡ (1) απορίες (1) απόκριες (1) αστικά τοπία (1) βιβλιο - e-book (1) διάστημα (1) διαβάζω (1) εναλλκτική ζωή (1) ενεργοί μικροοργανισμοί (1) εφημερίδες (1) ζωγραφική (1) θέατρο (1) καλομηνιάσματα (1) κινηματογράφος (1) παράξενα (1) παραδοξόνιο (1) παραμύθια (1) παραξενα chemtrails (1) παρατηρώ (1) πειραματα (1) περιοδικά (1) τεχνες (1) της γειτονιάς.... (1) φακελλάκι (1) ψάχνω (1)