Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η Αλεξάνδρα το παληκάρι

Απρίλης του 48 ή εκεί γύρω κάπου, ήταν και η Αλεξάνδρα μικρό κοριτσι τότε έπαιρνε στο κατόπι τα μπουλούκια των τσιγγάνων που πέρναγαν ...

24 Μαρ 2009

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ. - ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΕΝΕΖΟΣ

Υπάρχει παντού, εγώ το μεταφέρω από το μπλογκ της φίλης μου της πεταλούδας




Αγαπητοί κύριοι/ Αγαπητές κυρίες,

Ολόκληρη η διαδικτυακή κοινότητα παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον αγώνα του συμπολίτη μας Θεόδωρου Τενέζου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην 40η ημέρα απεργίας πείνας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην παντοδυναμία των καρτέλ και του αθέμιτου ανταγωνισμού, που έγιναν η αιτία τόσο ο ίδιος να καταστραφεί οικονομικά, όσο και να μείνουν άνεργοι 220 υπάλληλοι που απασχολούσε.
Με ακόμα εντονότερο ενδιαφέρον όμως, καθώς και με απορία, παρακολουθούμε την πλήρη αποσιώπηση του θέματος από τα ΜΜΕ και την απέραντη αδιαφορία των πολιτικών μας εκπροσώπων, δηλαδή των βουλευτών μας.

Την ιστορία του Θεόδωρου Τενέζου, όσοι από εσάς παρακολουθείτε τα μπλογκς και το Ιντερνετ γενικότερα, την γνωρίζετε σίγουρα. Για όσους δεν την γνωρίζετε, μπορείτε να την πληροφορηθείτε από την ανοικτή επιστολή που ο ίδιος έστειλε στον πρωθυπουργό, με κοινοποίηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την οποία θα βρείτε εδώ. Επιστολή στην οποία μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει απολύτως καμία απάντηση.

Σαν Έλληνες πολίτες, έχουμε μείνει άναυδοι μπροστά στην αδράνεια κυβέρνησης και παραγόντων, όταν συντελούνται τέτοια εγκλήματα κατά της περιουσίας, της ζωής και της αξιοπρέπειάς μας. Θεωρούμε προκλητική και ύποπτη τη στάση, τόσο της πολιτικής κοινότητας, όσο και των ΜΜΕ. Εξοργιστικά προκλητική και ύποπτη!

Η θέση σας ως βουλευτές, ως δημόσιοι δηλαδή λειτουργοί, που έχουν εκλεχθεί από το λαό, που πληρώνονται από τους φόρους των πολιτών, σας καθιστά άμεσα υπεύθυνους για τη διόρθωση - αν όχι πρόληψη- της οποιασδήποτε αδικίας. Σας καθιστά άμεσα υπόλογους για κάθε δυσλειτουργία των νόμων και των θεσμών και φυσικά δεν σας επιτρέπει την ουδέτερη στάση και την απάθεια.

Εν κατακλείδι, ως πολίτες και ψηφοφόροι, έχουμε την αξίωση να επιληφθείτε του θέματος άμεσα, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι πλέον μιλάμε για κίνδυνο της ζωής του κυρίου Τενέζου. Είναι υποχρέωσή σας να δώσετε στο ζήτημα αυτό τη δημοσιότητα και την προσοχή που πρέπει και να πιέσετε προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να υπάρξει το συντομότερο μια λύση.

Η κοινωνία μας έχει πλέον ανάγκη για βαθύτατες ριζικές τομές σε όλα τα επίπεδα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, απλά θα μείνει πίσω και θα κοιτάζει τις εξελίξεις από το περιθώριο. Όσοι το συνειδητοποιούν, θα πρωταγωνιστήσουν στις αλλαγές. Η επιλογή ανήκει στον καθένα από εσάς και από εμάς. Πάντως ένα είναι σίγουρο. Η εποχή που ο πολίτης δεχόταν να εκπροσωπείτε από άβουλους και αμέτοχους πολιτικούς, εχει ανεπιστρεπτί παρέλθει.

Σας γνωρίζουμε ότι η παρούσα επιστολή θα δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο από όλες τις ιστοσελίδες που παρακολουθούν την ιστορία, καθώς και όσες απαντήσεις λάβουμε από εσάς.

Αναμένοντας την αμεσότατη αντίδραση και απάντηση σας.

Και το βίντεο του ρεπορτάζ ξένου καναλιού για τον Θόδωρο που κάνει το γύρο του κόσμου τη στιγμή που κανένα δελτίο ειδήσεων ελληνικού καναλιού δεν εχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την διαμαρτυρία αυτού του ανθρώπου, για ευνόητους φυσικά λόγους... (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...

http://foxlive.gr/?p=257





====================

Δείτε και το μπλογκ του άνεμου

===================
Τα μέηλ όλων των βουλευτών ακολουθούν από κάτω. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΕΗΛ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:30 μμ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΗΧΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ!





4 σχόλια:

  1. να ήξερες τι δύναμη είναι για τον θεόδωρα σε ευχαριστεί ειλικρινά σε βάζω στους συμπαραστάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o Θόδωρος εχει δύναμη άνεμε, εγώ μου φαίνομαι λιγο δειλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εβαλες τελικα ζουζουνα! Ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι μας θα πρεπει να ευχαριστούμε αυτόν τον άνθρωπο πεταλούδα μου, κάνει κάτι που εμείς δεν τολμάμε ούτε να σκεφτούμε... και το οποιο θα επηράσει όλους μας με τον έναν ή τον άλλο τροπο ελπίζω προς το καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφησέ μου μια λέξη, για κουβέντα, για διαφωνία, για ενημέρωση, ή άφησε μου πολλές, ασχετες, για να ξανοίξει η σκέψη μαζί τους... κι ίσως ολα αυτά συναντηθούν εκεί στις άκρες και στα χαρακώματα της ζωής....

Σελίδες

Ετικέτες

τα δικά μου (327) περιβάλλον (91) writting (67) Greece (57) poetry (50) χρήσιμα (39) χαμόγελα (38) video (37) κοινωνία (35) φωτογραφία (32) health (30) environment (24) phtography (24) εθελοντισμός (24) υγεία (23) music (20) people (20) blogging (14) stories (14) children (13) παιδά (13) computers (12) information (11) μπλογκοπαίχνιδα (11) doctor (10) πολιτισμός (10) συνταγές (10) χιούμορ (10) medicine (9) ελλάδα (9) μουσική (9) activism (8) world (8) οι συνταγές της κρίσης (8) goverment (7) rights (7) safety (6) services (6) Πάρνηθα (6) γκρίνιες (6) εκθέσεις (6) ποίηση (6) Επιστήμη (5) amalia (4) earth (4) technology (4) Αναδάσωση (4) αηδιούλες (4) αρθρογραφία απο ιντερνετ (4) γιατρός (4) πολιτική (4) πρωτβουλίες (4) σοφά λόγια (4) emergency (3) theatre (3) Εναλλακτική οικονομία (3) εκδηλώσεις (3) εκθεσεις (3) με ενδιαφέρουν (3) φύση (3) χορός (3) ψυχαγωγία (3) economy (2) games puzles (2) είπαν (2) εκδόσεις (2) ελεύθερος χρόνος (2) κόσμος (2) νομικά θέματα (2) συναντήσεις (2) τεχνολογία (2) DVD (1) Greek movie (1) amber alert (1) dance (1) documentary (1) down syndrom (1) facebook (1) first aid (1) funny (1) internet security (1) nature (1) privacy (1) protest (1) radio (1) ΕΜ (1) ΧΡ (1) απορίες (1) απόκριες (1) αστικά τοπία (1) βιβλιο - e-book (1) διάστημα (1) διαβάζω (1) εναλλκτική ζωή (1) ενεργοί μικροοργανισμοί (1) εφημερίδες (1) ζωγραφική (1) θέατρο (1) καλομηνιάσματα (1) κινηματογράφος (1) παράξενα (1) παραδοξόνιο (1) παραμύθια (1) παραξενα chemtrails (1) παρατηρώ (1) πειραματα (1) περιοδικά (1) τεχνες (1) της γειτονιάς.... (1) φακελλάκι (1) ψάχνω (1)